top of page

BOC'N ROLLS

Durant el curs 2013-14 els delegats verds de 4t d'ESO van observar que, sobretot a ESO, els alumnes utilitzaven embolcalls no reutilitzables a l'hora d'esmorzar fet que generava molts residus. Van pensar que aquest fet no es podia donar, ja que s'estava treballant la reducció dels residus de l'Escola, i van engegar una campanya per tal d'usar embolcalls reutilitzables, els anomenats boc n' roll.

 

Primer van realitzar una campanya explicant classe per classe la proposta i també al claustre de professors ajudant-se d'un vídeo promocional. Un cop explicada la proposta, van crear un qüestionari on line que va ser enviat via mail a totes les famílies i treballadors de l'Escola perquè poguessin demanar quants boc n' rolls volien. Després en van fer un buidatge per comptabilitzar les comandes, se'n van demanar 250!

Anunci Boc n' roll

Anunci Boc n' roll

Mirar ahora

A més, per tal d'economitzar la despesa van cercar patrocinadors que van ser impresos a l'embolcall per la part externa.

Com que la proposta va ser un gran èxit, el curs 2015-16 es va tornar a rependre sol·licitant 300 boc n'rolls per tal de que nou alumnat en pugui disposar i disposar-ne d'alguns en estoc per futurs cursos. 

Al cap d'un parell de cursos se'ns van exhaurir les existències i durant el Comitè Ambiental del curs 2018-19 es va decidir realitzar una 3a campanya. Els delegats verdes de 1r d'ESO es van oferir a dur-la a terme. Primer van demanar col·laboració a diferents empreses del poble per tal de patrocinar els boc'n rolls. Després es van posar en contacte amb l'empresa que els fabrica demanant-ne 600 i de 4 colors diferents.

T'hi apuntes_.jpg
boc'n rolls.jpg

Així doncs, des del curs 2013-14 fins a l'actualitat, portem venent, a un preu simbòlic, 1150 boc'n rolls a tota la comunicat de l'escola: alumnes, pares, mares, professors i coneguts. Esperem que amb aquest granet de sorra podem reduir el consum de paper d'alumni i de paper de cuina transparent i fer del nostre planeta un indret lliure de plàstics!

bottom of page