top of page

COMUNIQUEM PER COMPARTIR

La comunicació és un element fonamental d’aprenentatge i de relació. Es basa en la necessitat de compartir amb la resta de comunitat allò que es fa, per poder generar i consolidar vincles amb les persones de l’entorn i afavorir la col·laboració, la implicació i l’intercanvi. Per això en aquest curs 2017-18 volem afavorir i augmentar la comunicació i ser més presents per donar a conèixer les activitats, els projectes i els reptes de l’Escola Verda als alumnes, als mestres, a les famílies, al poble...

Accions dutes a terme durant el curs:

ESCOLA

- I si verdegem?

   - Activitat realitzada des de la Comissió Escola Verda.

  - Concurs on les respostes a donar s'han de buscar dins a web d'escola verda. D'aquesta manera, aconseguim donar a conèixer la web d'una manera més lúdica. Hi ha 3 categories: Infantil, Primària i ESO i el guanyador de cada categoria tindrà el plaer de gaudir d'una tarda de pel·lícula o documental relacionat amb el medi ambient mentre mengen crispetes ecològiques.

   - Lloc de l'activitat a la web: I si verdegem?

i si vedegeu.jpg
EDUCACIÓ INFANTIL

- Diferents infografies per millorar la comunicació:

 -Infografia de l'aigua (dreta). Per tal de no malgastar tanta aigua van penjar una infografia a cada classe per recordar com utilitzar correctament l'aigua. 

   - Infografia cartells de les papereres de la classe (a sota). L'objectiu era fer més visible què va a cada paperera i poder reciclar millor. A partir dels tillelles dels 3 separatius es van disenyar cartells nou per cada una de les quatre papereres de les classes d'Educació Infantil. 

campanya infantil.jpg
PAPER INF.jpg
RECI INF .jpg
ORGÀNIC_INF.jpg
REBUIG INF.jpg
EDUCACIÓ PRIMÀRIA

- Infografia cartells de les papereres de la classe (a sota). L'objectiu era fer més visible què va a cada paperera i poder reciclar millor. A partir d'una tutoria verda van fer un concurs de cartells. En aquest concurs hi van participar tots els alumnes de Primària. Un cop recollits tots els dibuixos, mitjançant la 2a Assemblea Verda, els delegats verds de l'escola van escollir els que representaven millor el tipus de material que anava a la paperera corresponent. Els cartells escollits es van posar a totes les papereres de les classes de Primària i ESO. 

PAPER PRI.jpg
RECI PRI.jpg
ORGÀNIC_PRI.jpg
REBUIG PRI.jpg

- Més cartelleres a l'escola. Per tal de millorar la comunicació interna, es va proposar augmentar el nombre de cartelleres verdes de l'escola, així, s'ha passat d'una cartellera verda a sis. Si cliqueu a plànol podreu veure en quins llocs de l'escola es troben.

ESO

- #ConcursFotoNaturaEVT

   - Concurs d'instagram proposat per els delegats verds de 4t d'ESO. Hi ha 2 categories: Juvenil i Adult. Els requists són penjar una foto relacionada amb la natura o el medi ambient a l'instagram personal de qui hi vulgui participar i posar-hi l'etiquets #ConcursFotoNaturaEVT. El jurat format pels 4 delegats verds de 4t d'ESO i 2 professors de secundària trien 5 finalistes de cada categoria i després, els delegats verds de tota l'escola escullen quin guanyador hi ha per cada categoria.

   - Lloc de l'activitat a la web: #ConcursFotoNaturaEVT    Notícia guanyadors

concurs fotoNATURA.jpg
bottom of page