top of page

   QUÈ ÉS ESCOLA VERDA?   

Un COMPROMÍS per desenvolupar un pla d'actuacions vinculats amb l'educació ambiental i de respecte vers el seu entorn més proper.

Els DV delegats verds són dos alumnes representants de cada classe triats pels seus companys. Són l’enllaç entre la seva classe i l’Escola Verda.

 

Els Dinamitzadors verds són mestres representants de cada etapa amb compromís de dinamitzar l’Escola Verda.

La Tutoria Verda és el grup classe on els Delegats Verds, exposen els objectius del Pla d’Acció Anual i recullen les propostes de la classe que poden ser d’àmbit local, per aquella classe, o global, sigui de cicle o d’escola.

L’Assemblea verda recull totes les aportacions proposades pels alumnes de l’escola, el Claustre, el personal de PAS i el projecte sostenible Vedruna.

 

El Comitè Ambiental, que està format pels alumnes “delegats verds”, mestres representants de l’Escola Verda “dinamitzadors verds”, un pare o mare representant de l’AMPA, un/a representant del PAS, un/a representant de l’equip directiu i un/a representant de l’Ajuntament. En les seves reunions es discuteixen i es decideixen les accions necessàries per continuar sent una Escola Verda.

 

L’Escola Verda tracta d’aportar idees i dur a terme les decisions preses per el Comitè Ambiental per aconseguir una escola més sostenible i implicar tota la comunitat educativa en un projecte comú.

bottom of page