top of page

ENLLAÇOS DESTACATS

En aquest apartat hi podràs trobar un seguit de links d'interès relacionats amb el medi ambient i l'educació ambiental.

El blog i la xarxa d'escoles de la Mancomunitat la Plana

Aquest bloc és un espai virtual que va ser creat l’any 2012 i que recull les experiències, actuacions i projectes d’educació per a la sostenibilitat que porten a terme els centres educatius dels municipis de la Mancomunitat La Plana.

Butlletí e-Escoles Verdes del Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya

El butlletí electrònic d'Escoles Verdes tracta de ser un espai d'intercanvi d’experiències i coneixements entre totes les escoles verdes, amb l’objectiu de consolidar aquesta xarxa de centre educatius. 

Butlletí de Medi Ambient del Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya

Els butlletins de medi ambient us informen periòdicament de les notícies, informacions d'actualitat i activitats que es generen en l'àmbit del medi ambient arreu de Catalunya. A més a més, amb una periodicitat semestral es publica un butlletí monogràfic dedicat a les dades ambientals que han tingut rellevància durant els darrers mesos.

Programa Quèquicom

"Quèquicom" és una programa de TV3 de divulgació científica i que té la voluntat de dotar els espectadors dels coneixements bàsics per entendre la natura i els aspectes cientificotècnics d'aquesta societat i, alhora, per facilitar la comunicació dels científics amb els ciutadans. En definitiva, "Quèquicom" pretén despertar la curiositat cap a la ciència com una manera d'interpretar la realitat i com a eina per viure més bé.

Please reload

bottom of page