top of page

ODS i Pandèmia a l'escola 

Aquest curs 2020-2021 és un curs molt especial marcat per la pandèmia global del COVID19. 

Per seguretat sanitària hem reestructurat tot el funcionament de les etapes i creat "grups bombolla" a Infantil, Primària, i Secundària.  això comporta que posarem "al congelador" la figura dels Delegats Verds prioritzant les mesures sanitàries en la gestió dels grups i de l'escola.

Per altra banda, la pandèmia ens ha fet prendre consciencia que vivim en un mon global, i el confinament ens va mostrar com la nostra activitat afecta al canvi climàtic.

LA ONU ja el 2015 es va proposar uns OBJECTIUS DE DESENVOLUPAMENT SOSTENIBLE -ODS per actuar de manera transversal en tots els àmbits que faran que la nostra humanitat tingui un futur possible i benestant per a tothom en aquest planeta terra. 

Es planteja assolir els ODS el 2030 i ens conviden a tots a aportar-hi el nostre granet de sorra.  Des d'Escola Verda vincularem cada una de les accions que ja  portem a terme, al ODS que correspongui, i en farem difusió per prendre consciencia de quina és la nostra aportació a aquests objectius globals de sostenibilitat.

Les "petites accions són poderoses" i des de l'Escola podem educar per, junts fer el planeta i humanitat sostenibles!

ODS web.PNG

Eines per conèixer els ODS

Enquesta ODS Escola Verda.JPG.jpg
Què en sé dels
ODS?

Enquesta Escoles Verdes

2min per respondre l'enquesta que ens ajudarà a conèixer el punt de partida.

GRACIES PER SUMAR!!

bottom of page