top of page

InfoVERDs Curs 2017-18

InfoVERD. Explicació de la Trobada Sostenible Vedruna per alumnes de 4t de primària, canvi d'etiquetes de les papereres de l'escola i de l'Ultra Clean Marathon

ACCIÓ ESCOLA: Expliquem la Trobada Sostenible Vedruna per alumnes de 4t de primària i del canvi d'etiquetes de les papereres de l'escola.

NOTÍCIA VERDA: La setmana passada es va realitzar la Ultra Clean Marathon, 7 marathons en 7 dies on mentre corrien, recollien les deixalles que s'anaven trobant.

InfoVERD. Explicació Concurs FotoNaturaEVT i guanyadors.

ACCIÓ ESCOLA: Explicació del Concurs FotoNaturaEVT i els guanyadors de cada categoria

InfoVERD Tenim més Cartelleres Verdes a l'Escola, Inici d'una campanya de recollida de taps i Disminució de la sequera a Catalunya gràcies a les últimes nevades.

ACCIÓ ESCOLA: Tenim més Cartelleres Verdes a l'Escola i Inici d'una campanya de recollida de taps.

NOTÍCIA VERDA: Disminució de la sequera a Catalunya gràcies a les últimes nevades.

InfoVERD Informacions del què es va parlar a l'Assemblea Verda del 26/02 i Mes de febrer més càlid de la història al Pol Nord

ACCIÓ ESCOLA: Totes les informacions sobre el que vam parlar a l'Assemblea Verda. Qui seran els encarregats de dissenyar els nous cartells per les papereres? Qui va guanyar el concurs "I si verdegem?"?

NOTÍCIA VERDA: Parlem sobre el fet que, per culpa del canvi climàtic, aquest ha sigut el 1r mes de febrer de la història on el termòmetre ha superat els 0º al Pol Nord. Una desgràcia! 

InfoVERD Explicació del concurs "I si verdegem?", Les diferents activitats de natura dins el Dia del Voluntariat, 2n Comitè Ambiental i Implantació de la recollida porta a porta a Barcelona

ACCIÓ ESCOLA: Parlem del Concurs "I si verdegem?" Última setmana per respondre'l! Explicació de les activitats de natura que es van realitzar dins el Dia de Voluntariat d'ESO. Recordatori de la 2a Assemblea Verda i el 2n Comité Ambiental de dilluns dia 26 de febrer

NOTÍCIA VERDA: Barcelona inicia un pla pilot de recollida selectiva... 18 anys després de TONA! 

InfoVERD Repassada del Pla Anual i Campanya a un poble per passar-te a una companyia elèctrica sostenible

ACCIÓ ESCOLA: Repassem les activitats pensades dins el Pla Anual d'Escola Verda "Comuniquem per compartir" d'aquest curs escolar.

NOTÍCIA VERDA:  Explicació de que hi ha un poble de Catalunya (Avià) on et dónen 100 euros si canvies de companyia elèctrica per passar-te a una companyia sostenible. 

InfoVERD Valoració de les activitats fetes durant la Setmana Europea de Prevenció de Residus i també de l'Assemblea verda.

Hem parlat de l'Assemblea de Delegats Verds i hem fet una valoració de la Setmana Europea de Prevenció de Residus fent menció especial de les activitats dutes a terme a cada cicle com, per exemple, els contes sobre el Reciclatge a Infantil, el documental "Dona-li una segona vida" a Primària on les delegades i delegats verds expliquen com reutilitzem a l'Escola i la venda de Boc'n'Rolls a ESO que va ser tot un èxit.

Per veure el vídeo clica aquí: "Dona-li una segona vida"

InfoVERD Explicació Setmana Europea de Prevenció de Residus, 1r Comitè Ambiental i Dia del No Consum

ACCIÓ ESCOLA:  Trobada, a mitjans de novembre, de la 1a Assemblea Verda i el 1r Comitè Ambiental del curs. A més, durant la Setmana Europea de Prevenció de Residus, s'han fet  diferents activitats des d'Educació Infantil fins a ESO per tal de buscar maneres de reduir els residus.

NOTÍCIA VERDA DE LA SETMANA: Aquest dimarts (28/11) ha sigut el Dia del No Consum.

Please reload

bottom of page