top of page

A l'escola plàstic zero

Aquest any des d'escola verda ens hem proposat reduïr la quantitat de plàstics que utilitzem a l'escola i a poder ser deixar d'utilitzar-los en tots ls àmbits que puguem. Dins les assemblees de delegats i delegades verdes hem fet un conjunt de propostes de les quals s'ha fet una tria i se n'han escollit tres:

 

- Referent a l'escola:

Proposarem fer un estudi sobre la quantitat de folre que s'ha de donar a cada curs, doncs veiem que les necessitats son molt diferents i es fa un tracte igual per a tothom.

 

- Referent a les sortides:

Proposarem a l'escola utilitzar Boc&Rolls per embolicar els entrepans que porten els alumnes amb dieta, ja que d'aquesta manera estalviarem tot el film que s'utilitza. De la mateixa manera també proposem utilitzar bosses de roba en comptes de les de plàstic que s'utilitzen actualment. Sabem que ja hem fet un gran pas amb no utilitzar ampolles d'aigua, però la necessitat ecològica ens demana fer una mica més.

 

- Referent a la cuina:

Ens hem adonat que el proveïdor que porta el pa a l'escola ho fa amb bosses de plàstic individuals per a cada barra tallada, i després ho posen en un sac de paper. Proposem alternatives per estalviar-nos les 220 bosses mensuals que ens suposa el pa.

Aquestes son les propostes que més acceptació han tingut de les moltes que es van fer a la primera assemblea de delegats verds i les que ens disposem a tirar endavant, ens hi ajudeu?

EV ADV (4).jpg
bottom of page