top of page

2a Assemblea Verda i 2n Comitè Ambiental


Ahir dia 18 de febrer tots els delegats verds de l'escola, juntament amb els seus dinamitzadors, es van trobar per fer la 2a Assemblea Verda del curs. Vam parlar de en quin punt estaven passant els diferents projectes engegats durant el 2n trimestre. Dos dels projectes més destacats són la Campanya de boc'n rolls, campanya duta a terme pels DV de 1r d'ESO i les Noves papereres per les classes.


En la Campanya de boc'n rolls, s'han posat en contacte amb l'empresa que els fa i també n'han fet difusió per tal de poder aconseguir patrocinadors i, d'aquesta manera poder vendre els boc'n rolls de manera més econòmica. En 15 dies ja han aconseguit 7 patrocinadors!



Pel que fa a les noves papereres, s'estan canviant les que estan espatllades i també n'hem posat una pel rebuig. Així, a cada classe hi haurà 4 papereres: paper i cartró, reciclable, orgànic i rebuig.


Per últim, vam aprofitar per fer-nos unes xapes ben xules, tret distintiu dels nostres delegats verds.


Després de realitzar la 2a Assemblea, vam fer el 2n Comitè Ambiental per tal de fer extens el què s'està treballant dins escola verda al PAS, AMPA, Ajuntament i Equip directiu. També es va decidir muntar una parada la 1a setmana de març per poder recollir firmes per la ILP, proposta de Vedruna Vall portada al Parlament per tal de poder saber la traçabilitat dels productes. Aquí trobaràs la notícia extensa

A continuar treballant per un món més sostenible!

EL PODER DELS VERDS!


Featured Posts
Recent Posts
Search By Tags
No hay tags aún.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page