top of page

EL PLANETA NECESSITA AJUDA! Està malalt i necessita una VACUNA!

Avui és un dia molt especial el DIA MUNDIAL DEL MEDI AMBIENT

Ja sabeu que som ESCOLA VERDA! I per tant, ens comprometem a tenir cura del nostre planeta. Aquests dies de confinament a casa la natura ens envia un missatge: no podem seguir destruint l’espai on vivim, és poc intel·ligent!

Aquest any el lema d’escola verda era #alescolaplàsticzero. El plàstic és un súper material però hem d’utilitzar bé els seus poders o hi podem perdre més que guanyar!

Tenim un problema amb els plàstics que afecta la salut del planeta i la nostra. Hem de canviar els nostres hàbits, el reciclatge no és la solució! Amb la pandèmia del coronavirus la contaminació per plàstic d’un sol ús s’ha disparat.

Hem d’actuar! Les nostres accions sempre són el millor exemple! Amb petites accions podem fer de casa nostra, un lloc més respectuós amb el medi ambient.

Us adjuntem un document amb 9 raons per rebutjar el plàstic d’un sol ús.

Nens i nenes: EL PLANETA NECESSITA AJUDA! Està malalt i necessita una VACUNA!

VOSALTRES SOU LA MILLOR SOLUCIÓ! Vosaltres si us ho proposeu podeu fer qualsevol cosa.

Per tant, us demanem que penseu quina és la millor vacuna per el nostre planeta. Explica’ns alguna iniciativa que feu a casa per disminuir els plàstics d'un sol ús o quines accions podem fer per cuidar-lo i no destruir-lo més. Rumieu i envieu les vostres propostes

LES ESPEREM, NECESSITEM LA VOSTRA AJUDA!

A més a més, per celebrar aquest dia tan especial podeu escoltar i cantar la cançó “No ens desdibuixeu” una proposta del Departament d’Educació per cantar avui 5 de juny a les 11 del matí als patis, carrers, balcons, cases de Catalunya i d’arreu del món.


Featured Posts
Recent Posts
Search By Tags
No hay tags aún.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page